Economia

Suez eleva la seva participació a Gas Natural

El grup argumenta que l'operació pretén aconseguir una "expansió dinàmica en els mercats de l'energia" europeus

La companyia energètica Suez ha anunciat que posseeix el 9,9% del capital de Gas Natural, i que ha tancat un acord que li permet garantir l'adquisició d'un paquet addicional de l'1,3%, fins assolir l'11,3%. Si més no, així ho ha confirmat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, Suez ha precisat que durant el 2007 ha comprat una participació directa del 4,5% del capital de Gas Natural, que ha elevat la seva participació total fins el 9,9% i que arribarà fins l'11,3% si així ho autoritza la Comissió Nacional d'Energia (CNE). Per adquirir aquest 4,5% de les accions, la francesa ha invertit uns 1.000 milions d'euros.

L'empresa francesa, que encara no ha decidit si demanarà algun lloc en el consell d'administració del grup català, ha detallat que l'augment de la seva participació a Gas Natural respon a l'estratègia que té el grup per aconseguir una “expansió dinàmica en els mercats de l'energia i el medi ambient a Europa”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.