Economia

Marc Ribas engega un campus de cuina a Vilobí

El xef Marc Ribas, juntament amb el seu equip del campus de cuina Brutal, engega un campus que es farà del 3 al 10 de juliol a la casa de colònies de Vilobí d’Onyar.

El projecte va dirigit a nens i nenes de Catalunya d’entre 8 i 16 anys i té com a objectiu potenciar i donar valor al treball en equip, estimar la cuina, donar a conèixer el producte del territori “i divertir-se”. Se centrarà en l’elaboració de les receptes tradicionals catalanes

El campus té la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, que s’encarrega de la part del lleure, i de l’escola d’hoteleria Joviat, que, juntament amb Marc Ribas, farà el pla acadèmic. El projecte té el suport de Girona Excel·lent, del Cluster Gourmet Català i de productors.

L’hospital Clínic dona suport al campus posant a la seva disposició el seu departament de nutricionistes perquè les dietes i els menús del dia parteixin d’una base saludable i tots els àpats plantejats siguin nutricionalment equilibrats.

A més, els beneficis que s’obtinguin de la venda de la samarreta oficial del campus es destinaran a la recerca i la investigació dels trastorns alimentaris infantils i juvenils del mateix hospital Clínic.

Les inscripcions al campus Brutal es van obrir divendres i estaran obertes fins que s’esgotin les places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera vol una planta per compostar les restes vegetals de la pagesia

Palafolls

L’impacte dels líders empresarials en la volatilitat de les accions

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI
economia

Aprovada la rebaixa temporal de l’IVA del oli del 5% al 0% des de l’1 de juliol

madrid
Economia

La producció de pera caurà un 33% respecte el 2023

Lleida
Toni Bramon
President del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Girona (CATGI)

“La inestabilitat política ha fet disminuir la inversió pública”

Girona
TURISME

Bon pont per a l’hostaleria i inici oficiós de l’estiu

girona
ECONOMIA

Els hotels catalans superen els dos milions de persones allotjades al maig

Barcelona
unió europea

Brussel·les acusa Apple d’incomplir la llei europea de competència amb l’App Store

barcelona
Carme Ponsa
Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

“El Maresme turístic ha de ser més conegut internacionalment”

Malgrat de Mar