Sant Esteve comença a pagar la seguretat social dels desocupats que contractin les empreses locals

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires posa en marxa avui el programa que atorga un ajut a les empreses locals per pagar les quotes de la seguretat social dels treballadors que contractin per un termini mínim de sis mesos. Així, el consistori aportarà un màxim de 300 euros al mes per treballador durant mig any a les empreses que a partir d'avui s'acullin al programa. Aquesta mesura s'inclou en el pla d'ocupació local que ha engegat l'Ajuntament per donar feina als veïns que estan a l'atur i per combatre la crisi econòmica. Concretament, el programa s'adreça a persones que estan a l'atur inscrites a la borsa de treball municipal i que no reben cap prestació o deixen de percebre'n en el període de vigència del programa, que inicialment és de sis mesos, malgrat que es podria allargar en funció de la situació econòmica. A més, els beneficiaris han de tenir una antiguitat mínima en el padró de tres mesos. El consistori calcula que la mesura permetrà una contractació inicial d'una vintena de persones.

L'Ajuntament destina més de 100.000 euros al desplegament del pla d'ocupació local. Concretament, s'invertiran 40.000 euros en el programa de bonificació de quotes de la Seguretat Social i 65.000 euros en el d'autoocupació. Aquest últim ja està funciona, i s'ha traduït en la contractació per part de l'Ajuntament d'una vintena de persones: setze operaris per a tasques de manteniment i serveis, dues persones per reforçar l'atenció a domicili i dos agents cívics per informar i donar suport als ciutadans. Amb els dos programes l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires pretén donar suport a les persones amb risc d'exclusió perquè no reben cap prestació i viuen una situació familiar crítica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat