Economia

Etecnic du al Regne Unit el seu sistema de gestió de punts de recàrrega de cotxes elèctrics

El grup de Reus disposa d’un programari personalitzable que s’adapta als operadors

L’empresa reusenca Etecnic ha introduït al Regne Unit el seu sistema de gestió en 500 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Segons una nota del Departament d’Empresa i Treball, la companyia, que està especialitzada en serveis d’enginyeria i consultoria en mobilitat elèctrica, ha tancat un acord amb una empresa britànica que farà servir el programari EVcharge arreu del país Per a aquest projecte d’expansió internacional, Etecnic ha comptat amb el suport d’Acció per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Londres.

Fundada el 2010, Etecnic disposa d’una plantilla de 45 persones i ha tancat el 2022 amb una facturació de 4 milions d’euros. El grup ha dissenyat una plataforma personalitzada per a l’empresa britànica PlusCharge que s’adapta a les seves necessitats i permet a la companyia gestionar els cobraments dels serveis de recàrrega per a vehicles elèctrics, controlar el manteniment dels seus punts de recàrrega, la teleassistència, així com el servei d’atenció al client, entre altres funcionalitats. “Dissenyem un programari completament personalitzable a les necessitats dels operadors de punts de recàrrega per tal que tinguin en un sol lloc tota la informació que necessiten per gestionar el servei, des de la localització al manteniment o el control de la facturació”, ha explicat el conseller delegat d’Etecnic, Jorge Ríos.

La companyia catalana és “el tercer operador i la primera pime que ofereix aquesta mena de serveis de mobilitat elèctrica a tot l’Estat, i l’única empresa que no és propietària dels punts de recàrrega, sinó un gestor lliure”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia