Economia

societat

Empresaris de Roses volen que el servei de socorrisme a les platges s’allargui més

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus també reclamen que s’adeqüin espais d’aparcament a l’àrea del Parc Natural del Cap de Creus

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, que representa unes 200 empresaris del municipi que donen feina al voltant de 4.500 treballadors, celebra que l’Ajuntament hagi atès finalment la seva demanda i hagi decidit ampliar aquesta temporada el servei de salvament i socorrisme a les platges del municipi 15 dies al setembre, de l’11 al 26 de setembre, segons es va anunciar fa uns dies. Aquesta era una reivindicació que han fet els últims anys per tal de poder oferir en condicions de qualitat i amb garanties de seguretat als visitants un servei que consideraven que requeria adaptar-se a l’allargament que ha experimentat la temporada turística i a les necessitats dels nous fluxos turístics arran de l’actual situació climàtica.

Ara bé, els empresaris reclamen que la mesura no es quedi en un fet puntual d’aquesta temporada i que es mantingui les properes temporades. A més, consideren que 15 dies no és suficient i que caldria ampliar el servei encara més, de principis de juny a finals de setembre. Actualment el servei comença el 24 de juny.

Per altra banda, des de l’Associació es demana que s’adeqüin espais d’aparcament a l’àrea del Parc Natural del Cap de Creus. “La desestacionalització ja és un fet i els serveis s’han d’anar adaptant a aquesta realitat. Les temporades turístiques cada vegada es van allargant més per davant i per darrera dels mesos forts de l’estiu, juliol i agost, i això fa necessari ampliar el servei que s’ofereix als banyistes a les platges del municipi. No té sentit que el servei no es doni quan tenim un bon nombre de visitants a la nostra població que gaudeixen d’un dels principals atractius que tenim com són les nostres platges”, explica el president de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra. L’actual situació climàtica que ha portat temperatures agradables més enllà dels mesos de juliol i agost ha propiciat un augment dels visitants al municipi durant els mesos de maig, juny, setembre i octubre, i tot indica que aquest increment de visitants anirà a més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA