Economia

Economia

La cafeteria de La Fageda

L’acaba d’obrir en un espai de la plaça Mercat d’Olot i hi ofereix productes de proximitat propis i d’altres paradistes

La fundació garrotxina crea així ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat

Rere qualsevol iniciativa de La Fageda Fundació de Santa Pau, hi ha un projecte social per dignificar la vida de les persones amb altres capacitats. Ara, la fundació ha obert un espai de cafeteria granja a la plaça Mercat d’Olot, que farà encara més visible aquest objectiu, ja que es tracta d’un espai ubicat al centre de la ciutat, amb molts usuaris i amb una oferta de paradistes d’aliments de proximitat de qualitat i amb elaboracions pròpies que, a hores d’ara, ja tenen un segell molt ben valorat fins i tot a l’exterior.

La directora general de La Fageda, Sílvia Domènech, va remarcar que aquest nou servei permetrà continuar generant ocupació amb sentit per a persones de la Garrotxa que es troben en situació de vulnerabilitat, especialment persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. “És un nou servei molt important per al nostre projecte i per a les persones de la nostra comarca en situació de vulnerabilitat, perquè és un lloc des d’on podem continuar creant ocupació i contribuir a construir una societat més inclusiva i a reduir prejudicis, i perquè ens permet reforçar la nostra presència a la comunitat”, hi va afegir.

El servei de cafeteria granja està especialitzat en esmorzars i berenars –cafès, entrepans, brioixeria, batuts de iogurt i begudes–. S’hi ofereixen productes de proximitat, gràcies a col·laboracions amb diferents botiguers d’Olot i altres comerços de la comarca. L’espai estarà obert al públic de dilluns a dissabte, amb un equip que es distribuirà en torns de matí i tarda. La Fageda també s’ha fixat l’objectiu d’aprofitar la cafeteria granja, ubicada al centre d’Olot, per oferir-hi altres activitats per a tots els públics, com tallers d’elaboració de receptes amb productes de La Fageda i d’altres sobre sensibilització en alimentació saludable i malbaratament alimentari.

Durant la inauguració, la regidora d’Ocupació, Formació, Comerç, Empresa i Talent de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias, va destacar “l’orgull” de disposar d’aquest servei a la plaça Mercat, perquè suposarà un salt qualitatiu.

La Granja de La Fageda –el nom comercial del servei–, ubicada a l’accés per la plaça de l’Hospital, està tenint molt bona acollida durant els primers dies de funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA