Economia

FORMACiÓ

Girona amplia les accions formatives per acostar les TIC a la ciutadania

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Ocupació (SMO), ha ampliat la oferta formativa sobre tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) amb quatre noves càpsules que tenen com a objectiu facilitar eines i competències digitals que contribueixin a millorar l’ocupabilitat de les persones.

La primera de les sessions serà el dia 10 d’octubre i tractarà sobre com emmagatzemar i compartir arxius per Internet gràcies al núvol. Durant el mes de novembre es portaran a terme dues sessions més: “Productes i serveis Google”, el dia 7 i una càpsula sobre certificats digitals (signatura, idCat i e-administració), el dia 28. Finalment, la sessió del 12 de desembre tractarà sobre les eines TIC per al teletreball (videoconferència i altres).

Aquestes càpsules, de 3 hores de durada cadascuna, tenen un caràcter molt pràctic i s’afegeixen a les accions de capacitació digital del projecte INTRO del Servei Municipal d’Ocupació, que forma part de la xarxa de punts TIC de Catalunya. L’objectiu de les formacions és facilitar l’accés a les noves tecnologies a tota la ciutadania, sobretot a aquells grups socials més vulnerables, per tal de reduir i minimitzar l’impacte de l’escletxa digital.

“Treballem perquè tots els gironins i gironines tinguin les eines per a respondre als reptes del present i del futur. Les noves tecnologies són una gran oportunitat però també comporten una gran responsabilitat, ja que cal vetllar perquè no deixin ningú enrere, especialment els col·lectius més vulnerables”, ha subratllat la regidora de Treball de l’Ajuntament, Raquel Robert Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona