Economia

Genesis Biomed impulsa la seva expansió i obre nova seu a València

La consultora s’incorpora com a soci del clúster Bioval, referent del sector biotecnològic d’aquest ecosistema

La consultora Genesis Biomed, referent en serveis d’assessorament per a projectes d’R+D+I en el sector biomèdic, amb seu central al Parc Científic de Barcelona i oficines a Madrid, ha obert una seu a València, concretament al BioHub VLC, el primer centre empresarial espanyol de gestió privada dedicat a les ciències de la vida i la salut en el País Valencià. Amb aquesta inauguració, que es va celebrar dimecres de la setmana passada, en el marc de la Jornada anual de Genesis Biomed a València, la consultora inicia un ambiciós pla d’expansió a l’Estat.

“L’obertura d’aquesta nova seu representa una aposta pel País Valencià, que s’està posicionant com un dels principals clúster en biomedicina i concentra un nombre important d’instituts de recerca sanitària i fundacions de recerca”, explica Josep Lluís Falcó, CEO i cofundador de la consultora, juntament amb Natàlia de la Figuera. En el nou emplaçament, Genesis Biomed està treballant en l’àmbit de la transferència de tecnologia i assessorament de projectes biomèdics vinculats a l’entorn universitari, sanitari, emprenedor i corporatiu, juntament amb importants actors del sector.

Per consolidar la seva presència en aquest ecosistema, la consultora s’ha incorporat com a soci de Bioval, el clúster que representa i connecta els interessos d’empreses i entitats del sector bio en el País Valencià. “La nostra participació en el clúster Bioval ens permetrà conjuminar esforços per compartir i ampliar el coneixement i generar així un valor afegit que impacti directament en la salut de les persones”, va afirmar De la Figuera, managing partner , COO i cofundadora de la consultora.

Creixement.

La companyia catalana tancarà l’exercici d’enguany amb un volum de negoci de 2 milions d’euros, un 25% més que l’any passat, gràcies a una estratègia de creixement orgànic i el pla d’expansió a l’Estat. La consultora ha col·laborat aquest 2023 en més de 60 projectes early-stage d’R+D+i, des de l’acompanyament en el procés de constitució de la spin-off o start-up, la creació del pla de negoci i la valorització del producte a través d’un pla de desenvolupament fins a l’elaboració del pla financer, identificant les necessitats reals per definir l’estratègia de captació de fons privats, en la qual Genesis Biomed també acompanya les empreses.

Des de principis d’any, ha participat amb la Fundació Botín en el tancament de la ronda d’un milió d’euros de Renalyse i està donant suport en la captació de fons privats a altres tres companyies del sector. A través del seu vehicle Genesis Tech Transfer Boost, la consultora ha dut a terme dues operacions més, corresponents a la spin-off Retina Read Risk i a l’start-up Spinally Medical, i té en marxa una tercera de la qual encara no pot desvetllar el nom. Des de la seva fundació, a mitjans del 2017, la companyia ha realitzat 308 projectes de consultoria per a 260 clients i ha contribuït a tancar 20 rondes de finançament, aixecant més de 68,5 milions d’euros per als seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA