Economia

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

L’Espai Gironès incorporarà properament a la seva oferta comercial les marques de calçat esportiu MUNICH i de cosmètica corporal enfocada al benestar Rituals. L’anunci d’obertura d’aquests dos establiments, que estaran situats a la planta baixa, se suma a la que recentment ha anunciat la cadena de distribució alimentària Alcampo, que obrirà aquesta primavera al centre comercial Espai Gironès de Salt el seu primer hipermercat a les comarques de Girona i generarà un gran impacte econòmic. Aquestes dues incorporacions s’emmarquen dins l’estratègia del centre comercial d’incorporar marques de primer nivell responent a la demanda dels seus visitants.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la seva “gran satisfacció pel fet d’haver aconseguit que aquestes dues ensenyes de referència i líders en els seus respectius sectors hagin escollit l’Espai Gironès per oferir els seus productes”.

Xavier Barneda, conseller delegat de MUNICH, ha manifestat: “És un orgull per a nosaltres poder obrir en aquest espai tan emblemàtic, i compartint amb altres grans marques, la primera botiga pròpia situada a la província de Girona, que esperem es converteixi en precedent. Assentem d’aquesta manera la nostra presència en el territori català arribant a altres punts importants del país i oferint al consumidor de carrer l’experiència de poder provar i tocar el producte, a més a més de ser assessorat i guiat de manera personalitzada. La marca està cada vegada més segura de l’aposta i estratègia per tenir presència física, sobretot amb botigues pròpies, i estar més a prop del seu públic, aportant valor i consolidant la imatge de creixement”.

Daniel Anciano, RE Manager Ibérica de Rituals, assegura que “la marca continua amb el seu pla d’expansió, i aquest nou punt de venda a l’Espai Gironès ens permet acostar el concepte i els nostres productes per mitjà d’una experiència de compra única a les comarques de Girona. No tinc cap dubte que serà un èxit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona