Economia

Alcampo inverteix 9 milions d’euros en l’hipermercat de l’Espai Gironès

És el primer a les comarques de Girona i ja s’ha completat el 80% del procés de selecció de la plantilla, de 144 treballadors

Alcampo reforça el seu compromís amb Catalunya amb l’obertura, prevista per abans de l’estiu, del que serà el seu primer hipermercat a les comarques gironines. Amb una inversió de 9 milions d’euros, l’hipermercat obrirà al centre comercial Espai Gironès, a Salt, en una superfície de 4.500 metres quadrats, amb la intenció de convertir-se en un punt de referència al conjunt de les comarques de Girona.

Per donar a conèixer el projecte i l’equip, Alcampo ha presentat avui davant les autoritats, mitjans de comunicació i la gerència de l’Espai Gironès les futures instal·lacions. L’encarregat de dirigir la visita ha estat José Alejandro Marcos, director d’Alcampo Salt-Girona, qui s’ha mostrat convençut que aquest hipermercat “canviarà la vida” de les veïnes i veïns de Salt. I és que, segons ha comentat, Alcampo treballa “per crear experiències de compra úniques i contribueix, a més, al desenvolupament econòmic, social i mediambiental” de totes i cadascuna de les poblacions on opera.

“Ens comprometem amb tot allò que és bo, sa i local i treballem per oferir una cistella de la compra variada, de qualitat i sempre al millor preu, quelcom pel que som reconeguts”.

Des del 1990

L’expansió per Catalunya, amb l’arribada a Girona, es produeix després que Alcampo obrís el seu primer centre a Sant Quirze del Vallès (Barcelona) al 1990. Avui ja són 55 botigues les que té la marca a tot Catalunya, de les quals nou són hipermercats i 46 són supermercats (44 d’ells franquiciats). En total, Alcampo dona feina a 2.000 persones.

A aquesta plantilla se sumaran les 144 persones que formaran part de l’equip humà d’Alcampo Salt-Girona. El procés de contractació va començar el passat mes de febrer, amb l’ajuda d’Adecco i l’estreta col·laboració de l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt. Fina Márquez, responsable de Recursos Humans del centre de Salt-Girona, a més del de Sant Quirze i Mataró, ha explicat que es van rebre gairebé 600 candidatures per cobrir els llocs ofertats de reposició, venda, mostradors tradicionals (carnisseria, xarcuteria, peixateria i pastisseria), caixes, manteniment, recepció i atenció al client a parafarmàcia i perfumeria.

Fins al moment, el 80% del procés de selecció “està tancat” i s’han incorporat ja els vuit responsables que formen part de l’equip de direcció i una persona responsable del manteniment.

Segons ha anunciat Márquez, la idea és que l’entrada es faci de forma esglaonada per afavorir l’acollida de tot el personal. Així, el proper 15 d’abril tindran lloc les següents 22 incorporacions: 4 persones per la coordinació de les caixes, 3 per les caixes, 3 d’administració, 2 oficials de manteniment, una persona responsable i una altra ajudant de recepció i 8 persones per professions de l’ofici, “el cor del nostre model de comerç”, al forn de pa, pastisseria, carnisseria, xarcuteria, peixateria i plats preparats.

Per la seva banda, el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat: “Donem la benvinguda a un partner estratègic com és Alcampo en la seva primera implantació al territori gironí aportant el nostre gra de sorra per a seguir creant valor i riquesa per a les comarques gironines”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona