Economia

Solbes ratifica que l'economia espanyola tocarà fons d'aquí a finals d'any

Economia

El vicepresident segon del govern i ministre d'Economia i Hisenda, Pedro Solbes, ha dit que l'economia espanyola tocarà fons d'aquí a finals d'any, encara que no recuperarà d'immediat el creixement interanual positiu degut a l'efecte arrossegament de les males dades dels trimestres anteriors. En tot cas, Solbes ha ressaltat que Espanya és un dels països de l'eurozona que registra "resultats menys negatius".

En tot cas, el vicepresident econòmic ha negat que les mesures anticrisi que ha adoptat el govern no estiguin funcionant. "Que les dades siguin negatives no vol dir que sense aquests programes les dades haguessin estat millors", ha assenyalat.

Ha subratllat que les dades de creixement de l'economia espanyola durant l'últim trimestre de 2008, els últims disponibles, es troben entre "els menys negatius" de la unió monetària. L'economia espanyola es va contraure un 1% en termes intertrimestrals, mentre que l'alemanya va caure un 2,1%, la francesa un 1,2% i l'italiana un 1,8%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.