Economia

Bon Preu obrirà una dotzena de supermercats abans de final d'any

El grup compta amb més de 3.000 treballadors en plantilla repartits en 72 establiments amb aquesta marca, 25 d'Esclat i 20 d'Orangutan

La cadena de supermercats Bon Preu té previst obrir entre 10 i 12 establiments abans de final d'any, segons ha anunciat aquest grup en un comunicat.

El grup Bon Preu, propietat de la família Font Fabregó, ha anunciat també aquest dilluns la seva incorporació a Comertia, l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar de Retail, amb l'objectiu de "compartir sinergies amb la resta de marques catalanes que formen part de l'entitat, a tots aquells processos claus per a l'expansió".

El grup Bon Preu compta en l'actualitat amb 72 establiments d'aquesta marca a Catalunya, a més de 25 amb l'ensenya Esclat i 20 amb el distintiu Orangutan.

En total, el grup compta amb més de 3.000 treballadors en plantilla i va facturar el 2008 uns 475 milions d'euros, un 8% més que en l'exercici anterior.

Amb la incorporació de Bon Preu, Comertia agrupa mig centenar d'empreses catalanes i familiars de retail, més de 90 marques comercials, prop de 17.000 treballadors, 2.800 punts de venda i una facturació agregada de 2.850 milions d'euros anuals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.