Economia

SIURANA

El Mirador de Siurana, un hotel amb vistes

El nou establiment de quatre estrelles està situat en un entorn únic i singular, dalt del cingle del poble de Siurana, i disposa de sis habitacions amb vistes panoràmiques

L'hotel obrirà les portes demà

L

a carta de presentació de l'hotel de quatre estrelles Mirador de Siurana, que està a punt d'inaugurar-se, és sens dubte la immillorable vista al Priorat, ja que té un emplaçament privilegiat, dalt d'un cingle de roca calcària, a més de 700 metres d'altitud, on hi ha el petit poble de Siurana. Així doncs, es pot gaudir de les vistes des de qualsevol punt de l'hotel, tant des de la part exterior, on hi ha un ampli jardí mediterrani, com des de l'interior, des de les habitacions i fins i tot des de l'acollidor restaurant. Darrere d'aquesta iniciativa privada, hi ha tres famílies vinculades a Siurana que han fet una gran aposta per oferir un servei personalitzat. El projecte constructiu, que es va iniciar fa un any, ha costat uns 2 milions d'euros. El nou hotel té sis habitacions, quatre a la primera planta, més grans, i dues de més petites a les golfes, amb terrassa. A la planta baixa, hi ha la recepció, una zona de lectura, el restaurant El Carcaix –nom amb què es denomina el barranc de Siurana– i la cuina. L'establiment també disposa d'una piscina i una sala de convencions i, en una segona fase, es preveu habilitar-hi una zona de spa. Aquest entorn singular fa d'aquest petit establiment un lloc idoni on poder “desconnectar, i gaudir de la tranquil·litat i la gastronomia”, segons diu Andreu Bartolomé, el director del Mirador de Siurana, que explica que, tot i ser un hotel de quatre estrelles –el preu de les habitacions oscil·la entre els 140 i els 250 euros, amb l'esmorzar inclòs–, l'objectiu és allunyar-se del concepte de luxe i encaminar-se a oferir “un confort similar al que el client trobaria a casa, amb l'afegitó d'un servei de qualitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona