Economia

Vora una vintena d'empreses de Banyeres de Mariola participen en la Fira del Camp

Es tracta d'una oportunitat de promoció entre les comarques veïnes segons els organitzadors.

Un total de 18 empreses d'alimentació de Banyeres de Mariola participaran en la XV edició de la Fira del Camp de Villena que se celebrarà aquest cap de setmana del 24 al 26 de setembre. La participació banyerenca aplega un any més promoguda per la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament, la qual disposarà d'un estand en aquesta cita agrícola i comercial de l'Alt Vinalopó.

Per al regidor d'Agricultura, Vicent Berenguer Micó, «acudir de nou a Villena és una nova oportunitat per aprofitar que aquest sector vaja donant-se a conèixer més cada dia en un àmbit professional amb una considerable influència en l'àmbit de les comarques veïnes». Així mateix, «tots els productes que s'exposen són fruit d'una experiència professional seriosa i d'una qualitat que solament poden oferir els productes de proximitat», ha afegit Berenguer.

A la cita de Villena acudeixen 3 empreses relacionades amb la fabricació d'oli, 1 de vi, 1 de licor d'herbero, 1 de la mel, 4 pastisseries i forns de pa, 5 carnisseries i 3 d'arbres i plantes, podent-se visitar l'estand local des del moment de la inauguració el mateix divendres a partir de les 18 hores, romanent obert des de les 10 a les 22 hores durant el dissabte i el diumenge, just el temps de durada de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.