Economia

Expocasió obre amb una oferta d'un miler de cotxes

El visitant pot triar entre una vintena de marques i l'espai d'exposició, a l'autovia de Fornells, s'ha doblat i arriba als 50.000 metres quadrats

L'objectiu és doblar les vendes de la darrera edició

La segona edició de l'Expocasió, la fira de l'automòbil de segona mà de Fornells de la Selva, va obrir ahir les portes amb una oferta d'un miler de vehicles, turismes i comercials. En aquesta segona edició de la mostra s'hi han afegit sis concessionaris, de manera que el visitant podrà triar entre una vintena de marques. La superfície d'exposició s'amplia i arriba als 50.000 metres quadrats, el doble que en l'anterior edició.

La fira es torna a celebrar a l'autovia de l'N-II de Fornells, on hi ha tots els concessionaris dels municipis, i això comportarà tallar aquesta via fins diu-menge, quan es clourà la mostra. Aquests dies, el trànsit d'entrada i sortida a Girona es desvia per la zona del Pla de la Seba, just per darrere l'autovia.

Doblar les vendes

Segons va explicar Jack Juandó, portaveu dels concessionaris promotors de la mostra, el visitant podrà triar entre un ampli ventall de vehicles d'ocasió amb bones ofertes de finançament. “L'objectiu d'aquesta edició és doblar les vendes de l'any passat, que van ser d'un centenar de vehicles, i arribar als 3.500 visitants en quatre dies”, va explicar. Segons el seu parer, el sector de l'automoció està patint molt directament l'increment de l'IVA i la retirada de les ajudes de l'administració. “No obstant, això afecta més directament les vendes de vehicles nous mentre que el mercat de cotxes de segona mà se n'ha ressentit menys”, segons Juandó, que va afegir: “Vivim un moment d'incertesa i el treball conjunt entre els concessionaris és una manera d'estimular les vendes”.

En la zona de la fira s'hi ha ubicat, per atraure tot tipus de públic, una zona de bar i una àrea de lleure infantil gratuïta.

20
Marques
d'automòbils participen aquest any a la mostra de vehicles, sis més que en l'anterior edició.
100
Vehicles venuts.
És la xifra que es va assolir l'any passat. Enguany, els promotors tenen l'objectiu de doblar-la.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

Brussel·les exigeix a Booking complir amb les restriccions de la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona