Economia

priorat

Malestar a les cases rurals perquè no s'hi allotgen els participants d'un congrés

La DOQ Priorat, impulsora de l'Espai Priorat, justifica el trasllat a Cambrils de la seixantena de professionals estrangers de la trobada al·legant qüestions organitzatives

Els municipis de Torroja del Priorat i d'Escaladei seran el marc dilluns i dimarts, dies 23 i 24, de la trobada Espai Priorat, la primera Mostra Internacional de Vins DOQ Priorat, que gràcies al programa d'ajuts a la comercialització de vi a tercers països de la Unió Europea organitza el consell regulador d'aquesta denominació d'origen prioratina, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat actual dels seus productes a la seixantena de compradors i periodistes especialitzats de diferents països europeus del Tercer Món que hi prendran part.

El fet que l'organització hagi previst allotjar a Cambrils la delegació de professionals estrangers, ha provocat cert malestar entre els diversos propietaris d'establiments rurals de la comarca.

Anna Figueras, presidenta de l'Associació de Petits Hotels i Cases Rurals del Priorat, afirma que alguns propietaris li han fet arribar les queixes, que han traslladat a l'organització d'Espai Priorat. “El que s'ha fet és simplement fer-los saber que una altra vegada comptin amb nosaltres”, i hi afegeix: “Em sap greu per l'esforç que fa la DOQ Priorat per organitzar aquest esdeveniment”, i afirma: “En aquesta ocasió entenem que havia de ser així”, amb relació als arguments que els han donat del fet que era molt complicat haver de distribuir tots els participants en els diversos establiments de la comarca.

Segons fonts consultades de l'organització, justifiquen el trasllat de participants fora de la comarca perquè “en l'aspecte organitzatiu es requeria tenir concentrades les 67 persones que hi participen en un mateix establiment hoteler, cosa que al Priorat es feia molt difícil, tenint en compte la durada de dos dies d'aquesta trobada internacional”.

LA FRASE

El que s'ha fet és fer saber a l'organització que una altra vegada comptin amb nosaltres
ANNA FIGUERAS
PRESIDENTA associació de petits hotels i cases rurals del priorat

Participació de 45 cellers de la DOQ Priorat

Una total de 45 cellers de la zona vitivinícola DOQ Priorat participaran en l'Espai Priorat, la primera mostra internacional de vins de la DOQ, conjuntament amb la quarantena de professionals estrangers i la vintena de periodistes de les publicacions especialitzades més importants dels EUA, Suïssa i dels diversos països asiàtics que hi participen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona