Economia

Les carreteres del parc de Bianya, sota control

El delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, va voler conèixer de primera mà la concessionària del servei de manteniment de les carreteres que depenen del parc de la Vall de Bianya, que agrupa totes les vies de les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya. Es tracta d'Arico Forest, una empresa situada al polígon industrial de les Preses i que també està especialitzada en el disseny i construcció de jardins en l'àmbit públic i privat, a més de serveis forestals i de neteja de rius.

Amb una plantilla que integren entre 40 i 50 persones, segons l'època de l'any, s'encarrega de tasques com ara mantenir netes les carreteres quan hi ha nevades o esllavissades, fer el manteniment dels elements de seguretat i segar els vorals.

Arico Forest, a més, és l'empresa gironina més important en el sector de la replantació vegetal amb plançons en les obres públiques. I, a més, treballa per a la implantació de la biomassa com a font d'energia per generar calor. El gerent d'Arico Forest, Toni Arimany, va destacar la importància de la biomassa, un recurs en què les comarques gironines són molt riques.

A part d'Arimany, Casadesús estava acompanyat pel director dels serveis territorials d'Agricultura, Jordi Aurich, a més de l'alcalde de les Preses, Pere Vila, i el de la Vall d'en Bas, Miquel Calm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Finalitza el tall a la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona