Economia

La cadena Eurekakids obre botigues a França i Bèlgica

A França, on fins ara només tenia botiguetes, obre aquest estiu dos dels set establiments previstos per aquest any

L'empresa disposa en total d'una xarxa de 83 botigues a tot Europa

La cadena de joguines gironina Eurekakids ha anunciat l'entrada en els mercats de França i Bèlgica amb l'obertura dels seus primers establiments en aquests països. Al llarg d'aquest estiu Eurekakids inaugurarà a França les dues primeres botigues de les set que té previst obrir en aquest país durant aquest any. Eurekakids ja era present a França, però en petits espais o botiguetes en alguns centres comercials. La primera d'aquestes botigues s'inaugurarà a l'agost, a la població d'Ivry-sur-Seine; estarà ubicada en el Centre Comercial Quais d'Ivry i disposarà d'una superfície de 115 metres quadrats. La segona obertura, que està prevista per la segona setmana de setembre, s'ubicarà a la capital, París. Estarà situada en el centre comercial Le Millénaire i tindrà una superfície de 90 metres quadrats.

També per aquest mes d'agost està prevista l'obertura de la primera botiga de la cadena a Bèlgica, concretament a la ciutat de Lieja. Amb una superfície de 75 metres quadrats, la botiga està emplaçada en el Centre Comercial Médiacité. Abans que s'acabi aquest any, Eurekakids té previst obrir una segona botiga en el país belga.

Amb totes aquestes obertures, la cadena –amb seu a Campllong– “se situa com una de les marques líders de joguines educatives a Europa”. Des de la seva fundació, el 2001, Eurekakids ha experimentat un creixement important a diferents mercats europeus i ja està present a cinc països amb una xarxa de 83 botigues, 63 de les quals són a Catalunya i a l'Estat espanyol i la resta estan repartides entre França (botiguetes), Itàlia (14), Portugal (5) i Andorra (1). En xifres globals, Eurekakids preveu obrir un total de 34 nous establiments aquest 2011, repartits entre l'Estat espanyol i altres països europeus, amb la qual cosa consolida la seva presència a escala internacional en mercats com ara l'italià i el portuguès.

A les botigues de França i Bèlgica, Eurekakids vendrà “un dels catàlegs més amplis i complerts de joguines educatives, orientades a despertar la intel·ligència dels nens, a impulsar els jocs a l'exterior i a fomentar valors com per exemple l'amistat, la família, el respecte del medi ambient i la igualtat, apartant-se d'altres models de joguines sexistes o bel·licistes”. “En definitiva, joguines que permetin que els nenes i nenes aprenguin divertint-se”, diuen fonts de l'empresa gironina.

LA XIFRA

115
metres quadrats
és la superfície de la primera botiga que Eurekakids obrirà a l'agost a França.

LA XIFRA

63
és el total d'establiments
de què l'empresa gironina disposa a Catalunya i a l'Estat espanyol.

LA XIFRA

34
nous establiments
són els que la cadena de joguines de les comarques gironines vol obrir aquest any a Europa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona