Economia

valls

La Firagost obrirà portes amb una ocupació del cent per cent del recinte firal

Més de 350 expositors han confirmat la participació en aquesta exposició, en què els productors de l'Alt Camp tindran una presència destacada

La crisi passa de llarg per la Firagost de Valls. Més de 350 expositors hi han confirmat la participació i el 2 d'agost el recinte firal obrirà les portes al límit de la seva capacitat. Els expositors ocuparan un espai de 40.000 metres quadrats distribuïts pels principals carrers i places de la ciutat, i s'hi esperen uns 100.000 visitants.

“Aquest any tindrem una presència molt destacada dels productors de fruita i també dels de maquinària agrícola”, avançava Rafel Castells, secretari de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, un dels principals motors d'aquesta fira i exposició del camp català.

Les novetats

La Firagost, que l'inaugurarà el 2 d'agost (19.00 h) el conseller d'Agricultura, Josep M. Pelegrí, presenta, com una de les novetats, el maridatge de productes que oferirà l'associació Fet a l'Alt Camp, els dies 2 i 3, a partir de dos quarts de sis de la tarda a la plaça de l'Oli. Serà una degustació de vins, caves, melmelades, mel i formatges. El tiquets es podran comprar al preu de 5 euros, que inclou de regal una copa especialment dissenyada per al vi.

La Diputació, per la seva banda, presentarà, dins el pla de desenvolupament local, un taller de cuina a l'estand de productes de qualitat, operatiu el dia 2 d'agost (20.00 h) i el dia 3 d'agost (12.00 h).

L'edició d'enguany de la Firagost inclou també la IV Mostra de Cerveses Artesanes, que tindrà lloc a la plaça dels Alls el 2 d'agost, entre les deu del matí i les tres de la tarda, i entre les set de la tarda i les onze de la nit. En la mostra hi haurà catorze elaboradors de cervesa artesana de Catalunya, que oferiran cerveses de diversos estils. A més, el públic que ho vulgui podrà completar el tast de cervesa amb un assortit d'àpats i tapes en aquest recinte, que estarà ambientat amb la música del discjòquei Marger i el concert de Xerric a dos quarts de deu del vespre. “La mostra de cervesa artesanal de Valls serà una bona ocasió per conèixer un sector creixent al voltant de la producció de cervesa artesana i natural”, explicaven els organitzadors, que en aquesta ocasió són la cerveseria Les Clandestines (de Montferri), la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l'Ajuntament de Valls.

LA DATA

2 i 3.08.11
Durant
les dues jornades, més de 350 expositors presentaran els seus productes en la 57a edició de la Firagost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona
economia

ERC, Comuns i la CUP es comprometen a convalidar la regulació dels lloguers de temporada

barcelona
Economia

El turisme internacional s’enfila fins als 3,3 milions el primer trimestre de 2024

Barcelona
CONFLICTE LABORAL

Els treballadors de Llansà en vaga reben el suport de transportistes de Roca

GIRONA
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona