Economia

TURISME

Girona, vuitena destinació favorita dels escandinaus

Girona ocupa el vuitè lloc entre les destinacions més buscades pels escandinaus en el portal de viatges www.skyscanner.es, segons una enquesta del comparador web que mostra les ciutats favorites de l'Estat espanyol segons el lloc d'origen dels turistes.

Abans de Girona hi ha, per ordre de preferència, Barcelona, Màlaga, Alacant, Palma, Madrid, Gran Canària i Tenerife. Al darrere de Girona se situen Eivissa i València.

L'enquesta de Skyscanner mostra les recerques efectuades per a viatges durant els mesos de juliol, agost i setembre del 2011 des dels principals aeroports dels països escandinaus.

Segons dades de Frontur, del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, l'Estat va rebre, el 2010, 3,6 milions de turistes residents als països nòrdics, prop d'un 7% del total i uns 240.000 més que l'any anterior.

Els turistes nòrdics van tenir una despesa mitjana de 1.139,9 euros, la més elevada de tots els mercats emissors, i les perspectives pel 2011 són molt bones, ja que fins al juliol havien arribat a l'Estat 2.300.000 turistes nòrdics, un 13,4% més que el 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.