Economia

Morella tanca una bona edició de la Fira

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca el treball dels expositors i les possibilitats de futur dels distints sectors econòmics de la ciutat

Morella culmina la 755º edició de la Fira. Una cita en la què s'ha tornat a superar la participació de les seues predecessores, amb un increment d'expositors i de visitants. Eixa major participació, ha convertit en un gran èxit l'edició d'enguany. Durant el cap de setmana s'han donat cita a Morella, el Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, el Subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, les diputades en el Congrés, Susana Ros i Antonia García Valls, el diputat de desenvolupament rural de la Diputació de Castelló, Domingo Giner, a més d'altres diputats autonòmics.

En la cloenda, l'alcalde de Morella, Ximo Puig, ha destacat que “creure en el futur de la nostra ciutat ha de ser una realitat. No té que hi haure distinció de sectors i tots han de treballar en una mateixa direcció: la de la qualitat”. A més, apuntava que esta s'aconseguix “amb coratge, força i convicció, com sempre han superat les dificultats els morellans al llarg de tota la història”.

El president de l'Associació Firal, Joel Pascual, ha sigut l'encarregat d'obrir la cloenda i assenyalava que “la Fira és una trobada de sectors que incita a eixir al carrer”. Joel Pascual també parlava de les possibilitats de col·laboració entre els sectors econòmics i explicava que “l'Escorxador és una oportunitat de treball dels ramaders amb els restauradors”.

La Fira de 2011 ha comptat amb més de 210 estands, una xifra superior a la d'anys anteriors. Entre ells, ha destacat l'elevat nombre de comerços de la localitat que han apostat pel recinte firal com a espai de promoció.

Una de les novetats d'esta Fira també ha sigut la vinculació de la restauració amb el sector ramader, a través dels menús elaborats amb carn dels Ports. Esta iniciativa, unida a la degustació de productes de la zona, ha reivindicat la carn de Morella i de la comarca dels Ports. A ésta també s'ha unit l'exposició i sorteig de productes típics de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona