Economia

empreses

Dinamarca premia una empresa de Massanes

La firma LSolé recull el premi per la seva promoció de calderes de biomassa de l'empresa danesa Justsen

El director de l'empresa de Massanes LSolé, Daniel Solé, rebrà aquesta tarda al consolat danès a Barcelona el diploma de l'Associació d'Exportadors Danesos i la Medalla d'Honor de la seva Altesa Reial el príncep Henrik. Dinamarca reconeix així la contribució d'aquesta empresa familiar a la promoció a l'Estat de les calderes de biomassa de l'empresa danesa Justsen. La política energètica és un dels aspectes principals de Dinamarca i, entre ells, l'aprofitament de la biomassa; per aquest motiu, en l'acte oficial d'entrega del diploma hi serà present l'ambaixadora danesa a l'Estat espanyol, Lone Dencker Wisborg, a més dels propietaris de l'empresa Justsen, Claus i Lars Justsen.

Sobre el premi, Daniel Solé afirma: “Ens anima a perseverar encara més si cap amb la nostra determinació característica per aportar una solució de generació energètica, eficaç, econòmica, amb responsabilitat mediambiental i social a empreses i al conjunt de la societat en l'àmbit internacional.” LSolé és una empresa familiar amb més de 26 anys d'experiència especialitzada en la generació d'energia per a ús industrial i de serveis –calor, fred o electricitat– mitjançant plantes de biomassa. L'activitat exportadora és sobretot a Llatinoamèrica.

El guardó que s'atorga a LSolé ha estat concedit a empreses de l'Estat en només tres ocasions més, el 1984, el 1994 i el 2010.

LA XIFRA

500
plantes de generació
d'e-nergia ha instal·lat LSolé a 20 països gràcies a la seva xarxa internacional de distribució
.

Amb oficines a tres països de Llatinoamèrica

La seu corporativa de LSolé a Massanes té 1.000 m² i inclou fàbrica i oficines. A part, disposa d'oficines de representació a Hondures, República Dominicana i Xile. LSolé té actualment 15 treballadors, un especialitzat portafoli de solucions i una selecció estratègica de marques representades. LSolé exporta més del 75% de la seva facturació, superior als 7 milions d'euros al 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona