Economia

Un mercat virtual al Facebook creat a Girona supera els 6.500 seguidors

El Second Store possibilita la compra, venda i intercanvi de productes de segona mà i de tot tipus

També s'hi han formalitzat ofertes de feina

Sabates, bitllets d'avió, aparells de telefonia mòbil, mobles, cotxes, roba, llibres, objectes de decoració, el lloguer d'un pis... són només alguns exemples dels productes i serveis que poden manejar els seguidors al Facebook de Second Store. A més, també hi apareix alguna oferta de feina, regals i també ofertes d'intercanvi. L'última consulta, divendres, va confirmar que ja hi ha 6.570 persones que formen part d'aquest grup, quan a principi de setembre els seguidors eren 5.639. Segons Josep Terrades, que és el creador i gestor de Second Store, juntament amb Nuri Salvador, els objectius són créixer com més millor, especialment a Catalunya –l'usuari ara per ara sobretot és gironí–, fer que sigui més efectiu i crear perspectives a la Catalunya del Nord. Terrades destaca, especialment, “l'empatia” que es crea entre els seguidors que ofereixen i s'interessen per algun producte. Entre les normes, poden oferir un màxim de dos anuncis per dia i persona i mai no poden fer referències a animals. Pel que fa a les empreses, per exemple, només poden publicar el que tinguin de segona mà i ofertes de feina, però no poden aprofitar la pàgina per fer-se publicitat ni publicar la venda d'articles nous. També limiten el nombre de difusions de fotografia del producte.

De tot i més

Des del cas d'una persona de Sant Feliu de Guíxols que feia 3 anys que no treballava i va trobar feina per la temporada d'estiu en el sector turístic, fins al cas d'un lloguer d'un pis a Barcelona o bé la venda de 2 bitlles d'avió per anar a l'Estat francès, són exemples curiosos tramitats al Second Store. El que habitualment es ven, però, són els objectes que tenen més obsolescència, com la telefonia mòbil i la informàtica, ja que a un preu molt rebaixat es poden adquirir pràcticament nous. No obstant això, també hi ha gent que regala objectes i hi ha qui n'intercanvia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona