Economia

Augmenten els robatoris de cítrics en els camps de la comarca de la Ribera

La Unió de Llauradors i Ramaders aconsella els productors que facen les denúncies pertinents i insta les administracions públiques a col·laborar

La baixada de producció en la varietat Navelina, la més important a la comarca d ela Ribera, provoca que molta fruita reste a l'arbre o que la recol·lecció s'hi realitze més lentament, degut a que els comerços no tenen interés en quedar-se-la.

Davant aquesta situació, la Unió de Llauradors i Ramaders considera que independentment del valor del producte, la taronja té un propietari legítim i no es pot consentir que ningú es veja amb el dret d'agafar la collita quan vulga.

En aquest sentit, la Unió fa l'advertiment que un camp amb poca collita no és un camp abandonat i és per això que, davant l'onada de robatoris que es produeixen, la Unió insta a què les administracions autonòmiques i estatals posen tots els esforços i brinden la col·laboració per tal d'evitar els robatoris, ja que els llauradors paguen la seua contribució i, a més, invertixen diners en mantenir les parcel·les a marge dels resultats econòmics tan dolents.

Igualment, el sindicat dels llauradors valora positivament totes les accions destinades a minimitzar aquestes situacions, però exigeix que les administracions es responsabilitzen encara més i que treballen conjuntament el conveni signat fa més de deu mesos entre la Delegació de Govern, la Generalitat i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona