Economia

Desigual inverteix 150 milions en una plataforma logística a Viladecans

La firma catalana tindrà a punt la nau de 90.000 m² el 2014 sense renunciar a la de Gavà

La companyia preveu obrir 60 botigues pròpies el 2012

Manel Adell, conseller delegat de la firma de moda catalana Desigual, no podia haver resumit millor la situació actual de la companyia: “Desigual ja és una multinacional.” La marca va anunciar ahir una inversió de 150 milions d'euros en una nova plataforma logística que ja s'està començant a fer en un polígon de Viladecans, que tindrà 90.000 m² construïts, que es desenvoluparà en tres fases i que estarà a punt el 2014. Tanmateix, aquesta nova plataforma logística no farà desaparèixer l'actual, situada a Gavà, sinó que s'afegirà al projecte.

La firma, malgrat la crisi, no para de créixer amb percentatges que sempre superen el 20%. “Aquest 2011, l'hem tancat amb 560 milions de facturació, que representen un creixement del 27%, i les perspectives pel 2012 són fer la mateixa xifra, malgrat que serà un any comercialment molt dur”, va explicar Adell. Segons ell, “la nova plataforma logística evitarà el coll d'ampolla que s'hauria creat a Gavà”. En aquesta plataforma es processen fins a 100.000 peces diàries i manté un estoc de 3 milions. Viladecans permetrà multiplicar fins a cinc vegades aquestes xifres.

Adell va anunciar, com ja és habitual, una multitud de novetats, entre les quals hi ha la posada al punt de la nova seu central, situada a la Barceloneta, davant del mar i prop de l'hotel W, amb una superfície total de 20.000 m², que “seran les oficines més guapes d'Europa”, va assegurar, on ningú tindrà una taula fixa i el públic podrà accedir a visitar-les.

Desigual també farà aquest any una inversió, seguint l'estratègia de deute zero, de més de 100 milions en l'obertura de 60 botigues pròpies, entre les quals, la primera a la Xina, concretament a Xangai; a més, inaugurarà una oficina regional a Hong Kong, que dirigirà Jordi Balsells, vicepresident d'expansió de la firma a Àsia, i començarà a operar un nou centre logístic al costat d'un soci local. Pel que fa a col·leccions: nova línia per a la llar (Desigual Living) i dues de roba de dona amb imatges de Michael Jackson i personatges de Disney.

Nou concepte de ‘shopping'

Manel Adell va explicar ahir el nou model de botiga que començarà a funcionar des d'avui mateix a Barcelona (Casp, 33). “És una barreja de botiga física, showroom i botiga on-line, un nou concepte que explora nous territoris, on hi haurà totes les col·leccions amb totes les talles”, va dir. Al nou espai, el client podrà emprovar-se qualsevol peça de roba, sabates o complements, tindrà personal que l'assessorarà i no haurà de sortir carregat amb bosses perquè rebrà les compres a casa al cap de 24 hores (Estat espanyol), 48 (Europa) o 72 (la resta del món).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona