Economia

Nou increment de l'atur a l'abril en les comarques de l'Alcoià-Comtat

Millora en la Indústria i en primera ocupació, però s'agreuja en el sector Serveis

Durant el passat mes d'abril la desocupació a les comarques de l'Alcoià-Comtat s'ha vist incrementada en 62 treballadors, 46 homes i 16 dones, quan en aquest període de determinat caràcter vacacional degut a la celebració de la Setmana Santa la tendència hauria d'haver sigut positiva . Així les coses, l'atur comarcal se situa en els 17.792 treballadors, segons indica la central sindical UGT.

L'atur ha pujat a Alcoi amb 38 parats més, seguit d'Ibi amb 17, Castalla amb 11 i Biar amb 9 més. La major baixada s'ha donat a Cocentaina amb 20 menys, mentre que a Banyeres de Mariola la xifra se situa en un total de 639 aturats censats, 7 menys que durant el mes de març.

Quant als sectors productius, l'atur ha baixat en l'Agricultura amb 1 menys, en la Indústria amb 8 i en el de Sense ocupació anterior amb 14. Per contra, ha pujat en la Construcció amb 1 més i en el sector Serveis en 84 persones.

UGT valora de forma negativa la nova pujada de l'atur registrada ja que és tracta del setè mes consecutiu en què s'incrementa la desocupació des d'octubre de 2011 malgrat l'aplicació de la Reforma Laboral imposada pel Govern central, pel que no augura una millora de les perspectives a la vista dels resultats. Per altra banda, CC OO també critica que mentre la desocupació ha baixat mínimament a la resta de l'Estat, en canvi encara continua pujant al País Valencià, el que demostra la nul·la acció de les polítiques aplicades pel Govern i el Consell en matèria de foment de les contractacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid
economia

Rebuig frontal a una OPA que es cola en la campanya

barcelona
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs