Economia

Tota la promoció turística del Gironès en una sola guia

El Consell Comarcal del Gironès i 55 empreses han editat un catàleg titulat ‘Experiències' perquè el visitant pugui conèixer els recursos i atractius turístics de la comarca

Experiències és el nom del nou catàleg turístic que ha editat el Consell Comarcal del Gironès, que pretén promocionar la comarca com a destinació de turisme d'interior. La nova guia té 80 pàgines, està disponible en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) i ha tingut un pressupost d'uns 9.000 euros. El 59% ha estat subvencionat pel Consell Comarcal del Gironès i la resta per les 55 empreses que hi donen suport. “La idea era aglutinar en un sol catàleg totes les experiències que es poden viure al Gironès”, va explicar ahir la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila. Per això en el nou catàleg, que també està disponible en línia, a través de www.turismegirones.cat, i es podrà baixar a través d'un codi QR, s'hi pot trobar tot el potencial turístic de la comarca. “Es tracta, doncs, d'un material turístic que aplega, en un únic document, els 27 municipis del Gironès, els recursos i atractius turístics, el plànol de la comarca i de la ciutat de Girona, les empreses de turisme actiu, el turisme rural i allotjaments, i els productors del territori, així com suggeriments de llocs destacats i d'indrets que no es poden deixar de visitar”, va explicar el conseller comarcal Joaquim Roca.

Del catàleg se n'han editat 5.000 exemplars, i està previst que es reediti cada any. Es distribuirà al Centre de Visitants del Gironès i a altres oficines de turisme d'interès de la comarca i també en fires i activitats turístiques on el Consell Comarcal participa, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. També en allotjaments, així com en workshops, viatges de familiarització (fam-trips), de premsa (press-trips), convencions i incentius d'empresa.

En el catàleg també hi ha una presentació del Centre de Visitants del Gironès, “un equipament turístic i cultural” on el visitant “en poc més d'una hora se situa respecte al que hi ha al territori”. Al centre de visitants el turista també pot fer reserves de la vintena d'activitats que s'ofereixen en el catàleg.

Entre els atractius de la comarca, la guia inclou, per exemple, el call, la catedral i els banys àrabs de Girona; el santuari de Rocacorba de Canet d'Adri, o el poblat ibèric del puig de Sant Julià de Ramis. I perquè la guia sigui del tot completa també s'hi han afegit telèfons d'interès, com per exemple el dels Mossos d'Esquadra, emergències sanitàries o oficines de turisme.

LA FRASE

La guia té 80 pàgines, se n'han editat 5.000 exemplars i s'ha traduït a quatre idiomes
Neus Vila
directora del centre de visitants del gironès


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona

Sor Lucía Caram i el cantautor Sergi Carbonell, premis Climent Guitart

LLORET de mar
ECONOMIA

Oshkosh compra l’empresa manresana AUSA, de vehicles industrials

MANRESA

Conveni entre la Unió d’empresaris d’hostaleria Costa Brava i Caixabank

GIRONA
Unió europea

La CE demana explicacions a X per haver reduït els moderadors de continguts

barcelona
economia

El PIB català creix un 2,6% al primer trimestre

barcelona

Barcelona, entre les deu ciutats més resilients del món

barcelona
economia

El govern espanyol i els sindicats acorden la reforma del subsidi d’atur sense el suport de la patronal

barcelona