Economia

Inaugurats els horts socials de Burjassot

La municipalitat ha procurat amb aquesta activitat potenciar els valors primaris de l'agricultura i fomentar l'autoconsum entre els nous productors

Ahir divendres va tenir lloc la inauguració oficial dels horts socials de Burjassot ubicats i habilitats a la plaça d'El Portalet, a la vora de l'escola pública Mare de Déu dels Desemparats i recentment adjudicats a 43 particulars i a sis associacions locals.

A l'acte d'inauguració va acudir l'alcalde de la vila, Jordi Sebastià i altres membres d ela corporació municipal. També ha estat present el vicepresident de la Diputació de València i alcalde de Montcada, Joan Josep Medina.

Una vegada fet l'acte formal, els adjudicataris s'han reunit per tal de procedir al sorteig de les parcel·les i a prendre possessió del terrenys concrets.

Els horts socials de Burjassot han estat possible gràcies a l'acord municipal del passat mes de juliol i tenen com a objectiu principal fomentar l'agricultura sostenible, recuperar espais inutilitzats al municipi, obtenir productes del cap per a l'autoconsum i oferir una activitat útil i enriquidora per a col·lectius o particulars en situació d'especial necessitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.