Economia

El comerç de Xàbia Històrica s'integra en una plataforma “on line”

La regidoria de Foment Econòmic convida a tots els empresaris a informar-se sobre aquesta nova fórmula en una reunió programada el 19 de febrer

L'associació Xàbia Històrica ha decidit ampliar les seues opcions per a captar clients i no seguir esperant únicament a que entren per la porta de les seues tendes. El col·lectiu està ultimant un nou portal d'internet que incorpora un aparador virtual amb els productes que ofereixen els seus associats i permet les compres “on line”, un servei que gestionarà Hadbos, una empresa especialitzada amb seu en la comarca.

El regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, ha destacat la creixent importància de les vendes on line per al comerç actual i les seues possibilitats com a complement a l'oferta de la tenda tradicional, que necessita alternatives per a eixir de l'estancament actual. La venda “on line”, a més de presentar els seus nous productes de temporada també és una fórmula de donar eixida a l'estoc.

Cardona ha indicat que, encara que és l'associació Xàbia Històrica la que està impulsant aquesta modernització, la intenció de l'Ajuntament és que se sumen totes les associacions comercials de Xàbia per a així crear un portal global del comerç local. En aquest sentit ha convidat a tots els interessats (tant empresaris com a clients) a la reunió oberta del proper dimarts, 19 de febrer, que es realitzarà a les 20 hores en la Casa de Cultura per a presentar aquest nou portal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

El Banc Santander pateix un ciberatac

Barcelona
economia

L’habitatge i l’alimentació estiren l’inflació d’abril i la situen al 3% anual

barcelona

Una quinzena de comerços volen traspassar el negoci per falta de relleu

BANYOLES

Els preus s’apugen set dècimes per l’alça de la roba, l’electricitat i els pisos turístics

GIRONA
ECONOMIA

Augmenta un 35,6% l’allotjament turístic al Vallès Occidental amb una estada mitjana de dues nits

TERRASSA
ECONOMIA

El Maresme pedala a favor de l’EuroVelo 8

MATARÓ
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

La CE exigeix a Booking complir amb la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS