Economia

La conselleria d'Hisenda compensarà les retencions de Nadal als funcionaris

A la nòmina d'abril es consignarà la forma expressa i separada la quantitat minorada per la supressió de la paga de Nadal.

Les devolucions suposaran més de sis milions d'euros

La conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques compensarà durant el mes d'abril, les deduccions practicades en el passat mes de desembre de 2012, en relació ales quotes de drets passius i de les mutualitats de funcionaris acollits a règims especials de la Seguretat Social, degut a la supressió d ela paga extra de Nadal.

Les devolucions suposaran un poc més de 6 milions d'euros en concepte de quotes a Muface, Mugeju i drets passius de l'extra de desembre de 2012 que, a afectes pressupostaris, no tenen cap incidència, ja que segons ha informat la conselleria d'hisenda del govern valencià, “únicament afecten al líquid a percebre pel funcionari”.

D'aquesta quantitat, el 93,8% correspond a docents, mentre que la resta pertany a personal de Justícia i de l'Administració General. En concret, els docents d'Alacant rebran un total de 2,1 milions d'euros, pels o,7 milions de dicents de Castelló de la plana i altres 2,8 dels docents de la demarcació de València. A més d'això, el personal de justícia li correspondran 343.000 euros i al personal de l'administració general, 36.000 euros.

D'aquesta manera, en el rebut de nòmina del mes d'abril, es consignarà de manera expressa i separada el descompte aplicat en desembre, no aplicant-se el descompte a ingressar en la corresponent mutualitat per la nòmina d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.