Economia

Calp participa en la Fira de Turisme de Moscou

Es tracta de la primera vegada que aquesta població de la Marina presenta la seua oferta a la “Moscow International Travel Tourism”

Del 20 fins al 23 de març, la vila de Calp participa, mitjançant el Consorci Calp Turisme, en la fira més important de Rússia, la “The Moscow International Travel&Tourism”.

Es tracta de la cita turística més important d'aquell estat i del seu àmbit d'influència, que enguany celebra la seua vigèsima edició i que ara mateix ha aconseguit situar-se com la tercera fira més important del món del turisme, amb 90.000 visitants i més de 3.000 expositors.

El Consorci Calp Turisme s'acosta amb un estand de 12 metres i personal capaç d'entendre i parlar rus que oferirà le bondats d ela vila des del punt de vista institucional, però també empresarial.

Aquesta decisió ha estat presa després d'estudiades les xifres de turistes russos que solen venir a qualsevol punt de l'estat espanyol. Una xifra que enguany passat van superar l'1,17 milions de persones.

L'impuls dels operadors turístics russos, les millores en la tramitació de visats i la potent campanya de promoció realitzada en Moscou per altres ciutats i comunitats autònomes peninsulars, ha estat la raó per la qual Calp ha decidit acudir-hi. També han influït la millora d eles connexions entre tots dos estats mitjançant els aeroports d'Alacant, Barcelona, Eivissa i Mallorca, han estat un punt decisiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Tractors tallen la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona