Economia

Leroy Merlin disposada a seguir col·laborant amb l'Ajuntament de Burjassot

Una veu autoritzada de la signatura comercial ho ha fet saber als mitjans de comunicació

Davant les informacions que han aparegut a diversos mitjans de comunicació entre els que s'hi troba aquest, respecte del malestar existent a l'Ajuntament de Burjassot per la pobra resposta de Leroy Merlin a l'hora de fer les contractacions per a la nova planta, aquesta firma comercial ha donat explicacions.

En concret, ha manifestat que Leroy Merlin ha complit escrupolosament el conveni signat per ambdues parts i reitera el seu interés en contribuir al desenvolupament i prosperitat econòmica i social del municipi on es troba enclavat.

Segons les declaracions d eles fonts autoritzades de l'empresa, tal i com s'estableix al conveni, Leroy Merlin ha comptat amb els serveis municipals d'ocupació com a primera font a l'hora de contractar dins la seua tenda de Parc Ademús.

Però dit això, l'empresa assegura que dels perfils oferits per part dels serveis municipals, s'ha contractat aquells que s'han ajustat a les necessitats i requeriments dels lloc de treball previstos.

Fets els aclariments pertinents, Leroy Merlin assegura que seguirà comptant amb els serveis municipals d'ocupació de manera prioritària, per als nous llocs de treball que sorgiran d'ara en avant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.