Economia

La Font de la Figuera estalvia més de 137.000 euros l'any 2012

El consistori aconsegueix, d'esta manera, assolir una situació de superàvit

L'ajuntament de la Font de la Figuera ha tancat l'any 2012 amb un resultat pressupostari positiu. Així ho demostra l'informe d'intervenció, el qual detalla que, una vegada confeccionada la liquidació del pressupost d'esta entitat corresponent a l'exercici de l'any 2012, s'ha aconseguit arribar a la xifra de 137.282 euros a favor de l'ajuntament. Aquesta xifra contrasta, per exemple, amb la dels dos anys precedents. És a dir, el resultat pressupostari any 2011 i de 2010

A més, cal tenir en compte que l'ajuntament de la Font de la Figuera, ara mateix, és un creditor de la Generalitat, ja que esta deu a l'ajuntament, a més dels més de 200.000 euros de Pla d'Ajust de l'any 2012, la quantitat pròxima als 250.000 euros d'altres programes, com Enoturisme 2010 i 2011, el Centre Rural d'Higiene o els plans d'ocupació de la Generalitat que ja va avançar en el seu moment l'ajuntament.

La gestió duta a terme per l'ajuntament de la Font, demostra que és possible “apretar-se el cinturó” i distribuir, al mateix temps, els recursos del consistori, a favor de la creació d'ocupació. D'aquesta manera, la Font se situa al voltant de 9,4 punts per sota respecte a les dades de l'Estat i 11,4 punts per baix respecte a la Comunitat Valenciana.

La Font de la Figuera és un municipi on la indústria radica enormement en el sector del moble, empitjorat també per la crisi, i amb 377 cases buides, per la qual cosa, la construcció no pot continuar sent l'eixida fàcil de la situació econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat