Economia

turisme

La ciutat de Girona ja té hotel de la marca Hilton

El fins ahir hotel URH ha passat a ser el Double Tree by Hilton Girona

Es tracta del segon hotel de marca internacional a la ciutat que gestiona l'empresa gironina Urbano Rural Hotelera

La ciutat de Girona ja té el seu primer hotel Hilton: el Double Tree by Hilton Girona. Es tracta del fins ahir hotel URH –i que prèviament havia estat l'NH–, ubicat a l'antiga plaça de braus de Girona. La signatura de la nova marca es va fer ahir al migdia, de manera que la ciutat disposa ja de dos hotels de marca internacional, tots dos gestionats per l'empresa gironina Urbano Rural Hotelera (URH): l'Hotel Palau de Bellavista by Marriot i el Double Tree by Hilton Girona. “Acaparem el mercat internacional a Girona”, va dir el director d'aquesta empresa, Miquel Àngel Carulla, que va destacar el fet que, amb dos establiments hotelers de marca internacional de quatre i cinc estrelles, Girona és només darrere de Barcelona i se “situa en el mapamundi”. Carulla va recordar que la marca Hilton és la tercera del món. “És una marca premium, full service”, va destacar Carulla, que va avançar que en els propers dos o tres mesos s'implementaran a l'hotel tots els estàndards Hilton, fet que suposarà “un canvi qualitatiu brutal”. Un cop aquests ja s'hagin implementat, es penjarà el rètol amb el nou nom a la façana. Carulla va explicar que els estàndards de qualitat són molt elevats, i que entre aquests s'inclou una formació del personal expressa i certificada. El director d'URH també va remarcar que Double Tree by Hilton Girona farà accions a la ciutat i a les escoles. “És una marca que vol integrar-se a la ciutat”, va declarar, per exemple, amb la col·laboració d'esdeveniments a l'entorn. Aquest serà el segon Double Tree by Hilton a la demarcació, ja que al desembre es va obrir a Gualta el Double Tree by Hilton Hotel &Spa Empordà.

LA FRASE

El Double Tree by Hilton Girona és una marca que es vol integrar a la ciutat
Miquel Àngel Carulla
director de l'empresa urbano rural hotelera (URH)

Les mateixes habitacions i un gimnàs nou

Entre els canvis que suposarà el canvi de marca hi ha la instal·lació d'un gimnàs i potenciar encara més la nova terrassa, que, oficialment, s'ha d'inaugurar divendres que ve. Es tracta d'un nou espai d'oci nocturn, un bar de copes obert a tothom i una piscina que, de moment, està oberta de set a nou de la tarda. Pel que fa al nombre d'habitacions, Carulla va confirmar ahir que continuaran havent-hi les 115 que hi ha actualment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga