Economia

EMPRESA

Eurekakids arriba a Alemanya i Luxemburg

La cadena gironina ja disposa de 158 botigues repartides en 12 països

La cadena de botigues de joguines Eurekakids, amb seu a Campllong, es continua expandint internacionalment amb l'obertura de les seves primeres botigues a Alemanya i Luxemburg. El 6 de desembre obrirà a Berlín un establiment de 90 metres quadrats al centre comercial Wilmersdorfer Arcaden. Tres dies després començarà l'activitat a Luxemburg, on obrirà una botiga de 200 m² al centre comercial City Concorde.

A aquestes obertures noves cal afegir-ne sis més repartides entre l'Estat francès (4), l'espanyol i Itàlia. Al llarg d'aquest any l'empresa gironina ha obert 27 establiments, molts dels quals en mercats internacionals d'Europa i de l'Amèrica Llatina. L'ensenya disposa d'una xarxa global que arriba a 158 botigues repartides en 12 països: l'Estat espanyol (31), francès (17), Itàlia (27), Portugal (4), Bèlgica (8), Suècia (2), Andorra (1), Colòmbia (4), Panamà (1), Àustria (1), Luxemburg (1) i Alemanya (1).

Entre les seves més de 3.000 referències hi ha joguines orientades a despertar la intel·ligència dels nens. Les joguines d'Eurekakids van dirigides a nens de totes les edats amb el compromís de formar les futures generacions amb els jocs de sempre. L'empresa va tancar el 2012 amb una facturació de 30,4 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia