Economia

EMPRESA

Pika.cat, una plataforma de menjar a domicili

Concentra en un web una dotzena d'establiments gironins que porten el menjar a casa

Són restaurants de Girona, Banyoles, Sant Gregori i Palafrugell

Pika.cat és una empresa gironina de nova creació que està aglutinant en el seu web els restaurants de la demarcació de Girona que es dediquen a portar menjar a domicili “perquè els usuaris puguin gaudir de menjar de tot tipus de restaurants sense sortir de casa”. En aquests moments, Pika.cat ja aplega una dotzena de bars, restaurants, pizzeries i locals de kebabs de Girona, Sant Gregori, Banyoles i Palafrugell i la idea del seu creador, Enric Sánchez, és d'anar ampliant el nombre d'establiments a altres poblacions gironines i, quan el projecte “tingui un bona base”, arribar també a Barcelona i acabar ampliant-se a la resta de demarcacions catalanes. “Aquest no és un projecte nou, perquè funciona en altres indrets de l'Estat espanyol i d'Europa”, va explicar Sánchez, que va assegurar que des del primer dia que van obrir el web ja van tenir comandes i unes dues-centes visites.

El projecte va sorgir d'un programa d'emprenedors que es va dur a terme a la UdG i que Sánchez va guanyar el març del 2012. A partir d'aquell moment, es va crear un equip per tirar endavant el projecte, assessorat pel “professional de màrqueting Jordi Soler”. El web “és senzill i còmode”, perquè l'usuari només ha de posar al cercador el codi postal o l'adreça on vol que li portin el menjar i li sortiran tots els restaurants que té propers. “Després, només li cal escollir els plats que desitja, introduir l'adreça on vol el menjar i un telèfon de contacte i pagar a través de targeta o Paypal o, si ho vol, pot fer-ho en metàl·lic quan rebi la comanda”, va assegurar. A més, si es desitja, es pot fer la comanda amb hores d'antelació i demanar rebre-la a una hora determinada.

Les primeres percepcions que han rebut a Pika.cat “són molt bones”, tant per part de l'usuari perquè en un sol web hi ha concentrats els establiments que fan menjar per portar a domicili, com dels establiments, perquè, per Sánchez, “només els cobrem una petita comissió i els facilitem la feina”.

LA FRASE

Som una plataforma que facilita que els usuaris puguin menjar de restaurant sense sortir de casa
ENRIC SÁNCHEZ
FUNDADOR DEL PROJECTE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia