Economia

Llagurt tanca el 2013 amb un total de 22 establiment arreu del territori català

La cadena gironina de iogurteries augmenta en nou el nombre de botigues el darrer any i prepara l'obertura a Perpinyà per al 2014

Llagurt, la cadena gironina de iogurteries, ha tancat l'any 2013 amb un total de 22 establiments arreu del territori català, nou més que ara fa un any. Els tres últims locals que va obrir van ser els de Reus, Igualada i Rubí. De cara a aquest nou any, Ingrid Rahola i Glòria Salomó, cofundadores de l'empresa, preveuen obrir només tres establiments, entre els quals, el primer a la Catalunya del Nord, a Perpinyà. L'objectiu per aquest any és enfortir les bases de totes les botigues, després d'aquest fort creixement des que l'empresa va néixer, l'any 2010, que ha fet que es converteixi en la primera cadena de iogurteries de Catalunya.

Entre les últimes novetats, Llagurt va presentar a finals de desembre un nou producte, el Patufet: un coulant de xocolata calent acompanyat de iogurt gelat, iogurt natural o nta. A partir d'aquest any i a través de la col·laboració amb l'empresa Portamu, els productes de Llagurt es podran servir a domicili.

Un altre dels projectes engegats per aquest any és la col·laboració amb la Fundació Alícia –centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina i a la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic i que té com a president del consell assessor Ferran Adrià–. Amb la fundació, Llagurt crearà noves receptes per millorar l'alimentació i que en breu es podrà trobar a les botigues.

Premis emprenedoria

Íngrid Rahola i Glòria Salomó van ser les encarregades de presentar la ponència inaugural, divendres passat a l'auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona, durant l'entrega de premis del segon concurs d'emprenedoria de formació professional a les comarques gironines.

LA XIFRA

22
Establiments
de Llagurt hi ha actualment arreu del territori català; nou més que a l'inici del 2013.

LA DATA

2014
La cadena
de iogurts gironina té previst obrir tres locals més, un dels quals, a Perpinyà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona