Economia

El Consorci dels Tres Reis treballa en la creació de rutes turístiques

Morella, Alcanyís i Tortosa s'han reunit a Morella per avançar en diferents qüestions relatives a aquest projecte cultural i de turisme actiu

Els alcaldes de Morella, Alcanyís i Tortosa, Rhamsés Ripollés, Juan Gràcia i Ferran Bel, així com tècnics dels tres consistoris i de les empreses que participaran en el projecte “Ruta dels Tres Reis”, s'han reunit al consistori de la localitat castellonenca amb l'objectiu d'aprovar la creació i el disseny de les rutes i adjudicar diferents serveis relatius a l'execució de tres fases del projecte. Així, les tres localitats continuen treballant en la promoció conjunta de caràcter cultural i de turisme actiu.

En la trobada de treball s'han constatat els avanços que s'estan produint en aquest projecte, després que l'any passat es decidirá reactivar, després de més d'una dècada paralitzat. En aquesta reunió, s'ha mostrat la imatge de la “Ruta dels Tres Reis”, així com diferents accions que es realitzaran en el futur, que pròximament es donaran a conèixer. Destaca l'impuls de rutes relacionades amb el patrimoni històric i artístic i amb el turisme verd.

Així, es planteja posar en marxa el Camí dels “Últims Càtars”, el Passeig de les Forticaciones i les rutes del Sefarad, Cabrera i el Gòtic. En aquesta primera fase del projecte també es pretén desenvolupar paquets turístics, generar una agenda comuna o implicar els sectors privats de les tres poblacions per fer un “Passaport Ruta”.

La segona, és la que té a veure amb el desenvolupament de la imatge de les diferents rutes, la creació d'un portal web i la realització de continguts infogràfics.

Finalment, la tercera de les fases consistirà en el desenvolupament d'aplicacions per a mòbils i tablets que permeten descarregar tracks, geolocalitzar les diferents rutes i mostrar tota l'oferta de les tres zones.

Aquestes fases s'han adjudicat a les empreses Gubiana dels Ports, SL, Iniciatives Turístiques Morella, SL i Servitur dels Ports, SL.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

unió europea

Brussel·les expedienta l’Estat francès pel seu dèficit pressupostari

barcelona
Economia

El creixement de l’economia catalana quintuplica el de la zona euro el 2023

barcelona

Amazon busca 150 persones per al centre logístic del Far d’Empordà

EL FAR D’EMPORDÀ
empreses

Nvidia supera a Microsoft i es converteix en l’empresa més valuosa del món

barcelona
Economia

Més d’un milió de creueristes desembarquen a Barcelona de gener a maig

Barcelona
economia

Bones perspectives del sector turístic de Lleida per aquest estiu

Lleida
Unió Europea

L’Eurostat confirma l’alça de la inflació a la zona euro fins al 2,6% al maig

Barcelona

Ecosol va contractar 126 persones en risc d’exclusió social durant el 2023

GIRONA
economia

El Vendrell ressalta la fortalesa del seu comerç de proximitat

El Vendrell