Economia

EMPRESES

Sis empreses gironines promocionen els seus productes a Tòquio

Participen en la fira Foodex per conèixer les tendències en alimentació del Japó, però també per establir relacions comercials amb professionals del sector

Sis empreses de les comarques gironines participen fins divendres en la fira Foodex Tòquio amb l'objectiu de conèixer les tendències de la demanda del Japó en alimentació, així com establir relacions comercials amb professionals del sector i presentar nous productes. L'esdeveniment convoca operadors de la zona Àsia-Pacífic.

Les empreses gironines Casademont SA (embotits), de Bonmatí; Collverd Productes de l'Ànec SA (foie gras d'ànec i pit d'ànec), de Vilamalla; Innoducky SL (fetges grassos d'ànec i pernil d'ànec), de Sant Martí Sapresa; MC World (paella, risotto i conserves), de Figueres; Miquel Alimentació Grup SAU (conserves de peix, conserves vegetals, sucs, paella de peix, caramels, torrons i salses, entre altres especialitats), de Vilamalla; i Eccociwine SL (vi), de Sant Martí Vell, participen en la fira a través de l'empresa Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca), del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).

Foodex té una periodicitat anual i és el saló internacional d'alimentació i begudes més important del Japó, adreçat exclusivament al públic professional, amb notable influència en l'àrea asiàtica més propera: importadors, distribuïdors, compradors del sector del càtering i la restauració formen el gros dels visitants, que en l'última edició van arribar als 71.536.

El Japó importa el 60% dels aliments que consumeix, i els productes europeus són altament valorats per uns consumidors que demanen seguretat i qualitat abans que preu.

Les empreses gironines assisteixen a Foodex juntament amb onze empreses catalanes més que ofereixen des de croquetes, canelons i precuinats de peix i carn fins a patates farcides i postres, oli d'oliva i olis vegetals, passant per salmó fumat, bacallà, cava i vi, entre altres productes.

LES XIFRES

60
per cent
dels aliments que es consumeixen al Japó són importats i els productes europeus estan molt ben valorats.
71.536
importadors,
distribuïdors i compradors del sector del càtering van passar l'any passat per la fira.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia