Economia

EMPRESA

Casademont elabora una llonganissa i un xoriço amb un 50% menys de sal

L'empresa, amb seu a Bonmatí, presentarà la nova línia, que té el nom de Cuídate, a la Fira Alimentària

Està integrada per quatre referències

L'empresa Casademont, amb seu a Bonmatí, ha tret al mercat una nova línia anomenada Cuídate, que presentarà a la Fira Alimentària de Barcelona i que suposa la reducció a la meitat del contingut de sal en dos productes curats com són la llonganissa i el xoriço. L'empresa també ha aconseguit reduir en un 33% el contingut de sal i greixos en el pernil cuit i arribar a una reducció del 60% i del 33% en greixos i sal, respectivament, en el pit de gall dindi gràcies a la tecnologia desenvolupada pel seu departament de recerca i desenvolupament. “La reducció de sal i greixos en aquests productes s'ha aconseguit sense que afecti el gust autèntic de la xarcuteria Casademont, amb quatre generacions d'experiència en el sector”, expliquen des de l'empresa, i asseguren que, amb el llançament de la gamma Cuídate, Casademont busca oferir un producte de molt de gust i qualitat a aquells consumidors que volen cuidar-se o seguir una dieta més saludable sense renunciar al gust.

Casademont és una empresa líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa seixanta anys. Amb seu a Bonmatí i dos centres productors a Girona, Casademont ajunta la tradició de quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per oferir als consumidors productes carnis de qualitat.

La inversió en recerca i desenvolupament de la companyia ha permès dissenyar productes i gustos nous i combinacions poc convencionals, com ara el fuet de figues o de cabrales, entre molts d'altres, així com una gamma d'embotits especialment dissenyada per a persones amb al·lèrgies alimentàries i més de quinze varietats de fuets, el producte estel·lar de l'empresa Casademont. “Aquesta innovació constant de processos i productes, la qualitat de les seves referències, la gestió de l'equip i la tradició d'elaborar fuets han permès a la nostra empresa consolidar-se com un referent en la indústria de la xarcuteria a escala mundial”, asseguren fonts de l'empresa gironina.

Va incrementar un 36% les exportacions

L'empresa Casademont va incrementar un 36 per cent les exportacions durant el 2013. Concretament, al llarg de l'any, la firma gironina va arribar a superar les dues mil tones de llescats venuts a l'exterior, que van tenir com a destí fins a setanta països dels cinc continents. L'empresa, que té el fuet com a producte estel·lar, està immersa en un pla estratègic per incrementar la seva presència en mercats internacionals. Té una capacitat per produir fins a vint-i-cinc mil tones anuals d'embotits i pernils i actualment té unes dues-centes referències de productes al mercat (entre curats, cuits i llescats).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona