Economia

Restauració

Reobre un local històric

Retorna l'esperit del Dynàmic a Figueres

La reobertura de l'establiment es farà demà al vespre amb una festa d'ambientació ‘revival'

El grup Picaunamica, que també gestiona el Txot's Sidreria i el Lizarran, vol recuperar l'essència dels anys daurats del local

Tornen a Figueres les hamburgueses, els calamars a la romana, el gelat de tall i els quintos de cervesa amb segell Dynàmic. Torna, en definitiva, l'esperit d'un bar restaurant històric, que demà torna a obrir les portes amb l'objectiu de recuperar l'essència dels seus anys daurats, entre els seixanta i els noranta.

Quan el 5 de gener de l'any passat Agustí Planas va tancar el mític establiment després de cinquanta anys, va apel·lar als empresaris figuerencs perquè algun agafés el relleu i mantingués “l'esperit Dynàmic”. Ara, el grup Picaunamica, que també gestiona el Txot's Sidreria i el Lizarran, el reobre amb l'objectiu que el local torni a ser un referent gastronòmic i social a la comarca, i per fer-ho recuperarà plats típics del Dynàmic, que formaran part d'una oferta gastronòmica centrada en la cuina mediterrània. Una de les icones que recupera són els populars quintos de cervesa, adaptats al nou temps, ja que se servirà una modalitat exclusiva de cervesa, la Beer Drive, de Damm, que només es pot trobar a locals selectes. El que sí que es mantindrà és la mesura de les cerveses que es van fer populars al Dynàmic i que deuen el seu nom al fet que era la beguda que demanaven els quintos de la base militar de Sant Climent Sescebes.

La inauguració del nou Dynàmic –que ha estat reformat– serà demà a les vuit del vespre. Està prevista una festa d'ambientació revival. La Radio Cassette Night anirà a càrrec de Carles Pujol i Josep Serra, que punxaran els èxits més sonats de l'època. El nou local obrirà aquest mes en horari de tarda nit, i partir del maig, tot el dia i fins a la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona