Economia

Ontinyent obre un soterrani de les idees

El projecte aposta pels emprenedors i exposa els cinc projectes innovadors finançats pel Pla Reactiva

“Un espai de treball comú per crear sinèrgies, una nova aposta de la ciutat d'Ontinyent per recolzar l'emprenedorisme”. Així definia l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el “Soterrani de les Idees”, l'espai “coworking” inaugurat ahir de vesprada al subsòtan del Centre de Referència Econòmica de la Ciutat (CREC) en presència de nombrosos representants del món polític, empresarial i associacionista.

En l'acte també intervenia la Presidenta de l'Associació d'Emprenedors Rurals (AER) Empar Fayos, entitat amb la que l'Ajuntament ha signat un acord perquè que esta entitat dinamitze el nou espai, la qual exposava quins són els objectius i funcionament d'una associació “composada per gent inquieta, nerviosa, que no volia eixir de la comarca per emprendre, i emprendre cooperant”. També des d'AER, José Manuel Marco parlava de la importància creixent dels coworkings xifrant-se en al voltant de 2.000 els existents arreu del món, “principalment en grans ciutats com Madrid o Barcelona, el que posa més en valor espais com el d'Ontinyent”.

El Soterrani de les Idees ha estat plantejat com un Punt de Referència Tecnològic de treball en comú (coworking), un espai obert i diàfan de 154 m2 on els emprenedors podran intercanviar experiències amb altres emprenedors i treballar conjuntament en un entorn agradable on es fomente la col·laboració, l'intercanvi d'idees i la generació de projectes innovadors, sense haver de fer la inversió que suposaria un local propi.

L'espai compta amb 32 espais de treball en taules compartides i 8 espais individuals, una sala de reunions, una sala de videoconferències, un espai wifi amb codi protegit, aseos, climatització i màquines de vending, accedint-se mitjançant una targeta electrònica i comptant-se amb videovigilància les 24 hores.

Els projectes presentats, es troben vinculats a sectors com el tèxtil-confecció, el tractament de residus, les instal·lacions d'enginyeria o la informàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’Alcampo d’Espai Gironès obrirà el 14 de juny

SALT
economia

Vueling veu una “oportunitat econòmica” a Catalunya per produir combustible sostenible d’aviació

barcelona
habitatge

Tombat el decret del govern per regular el lloguer de temporada

barcelona

Creuers, ‘champagne’ i caviar

conseller de famílies empresàries
economia

Els hotels reben 1,7 milions de turistes a l’abril

Barcelona

Promocionen l’oferta enogastronòmica i d’alta gamma a Manchester

GIRONA
CALONGE i ST. ANTONI

Bona acollida de la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència

CALONGE I ST. ANTONI
política

Sánchez retira la llei del sòl per evitar que el PP voti el vet d’ERC i Junts

madrid
QUERALBS

Posicions enrocades en les negociacions per la nova concessió de Vall de Núria

QUERALBS