Economia

Morella registra bons indicadors turístics per Pasqua

Els hotels, el pàrquing, els principals monuments i l'Oficina de Turisme registren bons indicadors, mantenint la tònica de 2013, que va ser la millor dels últims anys

Morella ha viscut unes bones ocupacions en aquestes festes, si atenem als principals indicadors de visitants. Del balanç que es realitza des de les àrees de cultura i turisme s'extreuen unes xifres similars al mateix període de 2013, quan es va registrar la millor Pasqua dels últims anys, amb un increment d'un 25% de visitants.

Entre les qüestions més destacables trobem el prop de 100% d'ocupació en hotels i cases rurals el lleuger augment en el nombre de vehicles que han arribat a Morella, especialment l'impressionant ascens del nombre d'autocaravanes, o el bon funcionament de la venda d'entrades conjuntes per visitar tots els monuments.

El Castell de Morella ha tornat a encapçalar els registres de visites. En total, 5000 persones han accedit a la principal fortalesa de la localitat, durant aquests dies. A més, en aquest monument han pogut visitar l'exposició “El Castell, una història de futur”, al Palau del Governador i el Saló del Carlisme en la Guàrdia del Cadró, a més de comprovar les últimes millores que s'han dut a terme, com la instal·lació de serveis públics.

El Museu Temps de Dinosaures, amb 1145 entrades, les Torres de Sant Miquel, amb 675, i les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de Morella també han estat punts d'interès per als visitants, incrementant-se les visitants respecte a l'any anterior.

Pel que fa a vehicles, s'han comptabilitzat 3320 des de divendres a dilluns, és a dir, un 2% més que l'any anterior i més d'un 25 % més que el 2011 i 2012. Entre aquests, destaca l'arribada de 140 autocaravanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia