Economia

Campanya gastronòmica de la llagosta als hotels de luxe de la Costa Brava

Es du a terme fins al 13 de juliol i hi participen els disset restaurants dels establiments hotelers de quatre i cinc estrelles del litoral gironí

Els restaurants dels hotels de màxima categoria de la Costa Brava han començat la primera campanya gastronòmica de la llagosta, coincidint amb la temporada de captura d'aquest crustaci. A la campanya hi participen els disset establiments que formen part de l'Associació Costa Brava Hotels de Luxe, que, amb la campanya, fan una aposta “per un producte de gran predicament gastronòmic que ha esdevingut un menjar de luxe per la seva escassetat i preu a la Costa Brava”, segons assegura la presidenta de l'associació, Cristina Cabañas. La llagosta, segons Cabañas, havia estat un producte molt propi de la primera època del turisme de la Costa Brava i molt apreciat pel turisme centreeuropeu, especialment el britànic. La campanya va començar divendres passat i es perllongarà fins al 13 de juliol.

Tots els menús s'acompanyen amb el cava Rovellats Col·lecció 2007, un exclusiu cava del Penedès, de llarga criança, que ha estat triat pel seu excel·lent maridatge amb la llagosta. La campanya de Costa Brava Hotels de Luxe donarà l'oportunitat als clients de triar plats de llagosta en formats molt diversos, per a tots els gustos: llagosta a la brasa, llagosta en suquet, pollastre amb llagosta, en caldereta o amb arròs. El preu del menú oscil·larà entre 60 i 100 euros.

Els restaurants que participen en la campanya són: Candlelight (hostal La Gavina, de s'Agaró), Freu (Guitart Monterrey, de Lloret de Mar), Mas de Torrent (Mas de Torrent Hotel & Spa, de Torrent), Masia Peralada (Hotel Peralada Wine Spa & Golf, de Peralada), La Barca d'Or (Rigat Park & Spa Beach Hotel, de Lloret de Mar), Rosa dels Vents (Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, de Platja d'Aro), Santa Marta (Hotel Santa Marta, de Lloret de Mar), Balcó de Mar (Hotel Vistabella, de Roses), Aigua Blava (Hotel Aigua Blava, de Begur), Drac (Hotel Castell d'Empordà, de la Bisbal d'Empordà), La Costa (La Costa Golf & Beach Resort, de Pals), Sa Cova (NM Suites Hotel, de Platja d'Aro), Parador d'Aiguablava (Parador d'Aiguablava, de Begur), Sa Conca (S'Agaró Hotel Spa & Wellness, de s'Agaró), Mas Tapiolas (Sallés Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina d'Aro), Sa Punta (Hotel Restaurant Sa Punta, de Pals) i La Cuina d'en Norat (Hotel & Spa Terraza, de Roses).

La nova campanya de Costa Brava Hotels de Luxe s'afegeix a altres accions de promoció que vinculen el luxe al territori, la gastronomia, la cultura i l'oci. Entre d'altres, hi ha la celebració dels 105 anys del nom Costa Brava i les accions de promoció de l'oferta d'alta categoria a Madrid. L'associació es va crear l'any 2012 i treballa per contribuir a internacionalitzar l'oferta de destí Costa Brava i a reforçar la imatge de la marca a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona