Economia

La UPV Campus d'Alcoi i la Fira de Cocentaina signen un conveni de col·laboració

La regidoria de Fira de l'Ajuntament de Cocentaina i el Campus d'Alcoi de la UPV han subscrit un conveni de col·laboració pel qual la institució universitària es converteix en nou soci tecnològic de la Fira de Tots Sants. A més, el consistori contestanà es compromet a vetllar per la promoció d'aquest campus.

La Universitat Politècnica de València, a través del seu Campus d'Alcoi, oferirà els seus equips de recerca per resoldre els problemes o necessitats que a nivell tecnològic puga requerir la Fira de Cocentaina per al seu adequat desenvolupament. En aquest sentit, treballarà en la millora de les comunicacions durant els dies de fira, «aportant iniciatives exclusives i solucions per assegurar el seu futur» ha assenyalat el regidor de Fira, Vicent Sandoval.

També ha explicat com «les seues pròpies característiques i infraestructures obliguen a realitzar un gran esforç per adequar aquest gran centre comercial i aconseguir que la visita siga cada vegada més còmoda, pràctica i rendible. Aquests últims anys hem sabut evolucionar, respectant la tradició i al temps combinant la modernitat que ens ofereixen, per exemple, les noves tecnologies en la millora de serveis i la propia organ ització».

La directora del Campus d'Alcoi, Georgina Blanes, ha agraït que «el Campus d'Alcoi puga consolidar-se a Cocentaina, enfortint el vincle que ja existía, però no era tan palès, i permetent-nos posar a la disposició de l'Ajuntament i per extensió de la Fira de Cocentaina, el nostre potencial en transferència de tecnologia».

Per la seua part, l'alcalde de Cocentaina Rafael Briet ha manifestat que «volem que els llaços seguisquen creixent, que vagen més enllà». També ha agraït la paciència i la voluntat de la UPV per treballar de la mà del consistori per recuperar el casc antic del municipi a través de la creació d'una càtedra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona