Economia

Morella millora els indicadors turístics de l'estiu respecte a 2013

Els principals indicadors, com els més de 25.000 visitants del castell, apunten a un increment de visitants durant aquest estiu de 2014

Les activitats de commemoració del 600 aniversari de les Converses de Morella han contribuït a dinamitzar el turisme

Els principals indicadors d'afluència de visitants a la localitat de Morella apunten que en aquests mesos de juliol i agost s'ha produït un augment del turisme respecte al mateix període de l'any anterior.

Així, més de 25.000 persones han entrat al castell de Morella, més de 6.000 han vist el Museu Temps de Dinosaures, el que suposa al voltant d'un 10% més que el 2013, i també s'han registrat més de 2.000 visites a les Torres de Sant Miquel i de 700 al Museu de Sis en Sis. Per això, tot apunta que aquests dos mesos han estat millors turísticament que els de l'any passat.

Aquest estiu s'han organitzat nombroses activitats culturals, com les de commemoració del 600 aniversari de les Converses de Morella, un fet que reflecteix la importància de la promoció cultural per afavorir la promoció econòmica a la ciutat i la potencialitat de Morella com destinació turística.

Fira, bolets i congressos

Encara que passats els mesos de juliol i agost sembla que es tanca l'estiu, a Morella encara queden diverses cites que congreguen un gran nombre de visitants. Els propers 13 i 14 de setembre se celebra la 758ª edició de la Fira de Morella, que destaca per la seva gran tradició i per la unió dels principals sectors econòmics de la localitat: la ramaderia i agricultura i el turisme i comerç.

Una cita que rep milers de visitants anualment i que s'ha convertit en un gran espai de trobada entre comerciants dels Ports i voltants i visitants. Aquest any, a més es comptarà amb novetats, com els menús gastronòmics especials o l'espectacle de doma eqüestre en llibertat, que realitzarà Santi Serra, guanyador del programa televisiu “Tu si què vales!”.

A més, amb aquest mes de setembre entrem de ple en l'època dels bolets, que sempre reuneix molts micòlegs en els boscos de Morella.

Morella continua apostant pels congressos aquest any i entre els dies 18 i 20 de setembre acollirà el XXVI Selim Conference, organitzat per la Societat Espanyola de Literatura Medieval a Anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Les exportacions a la demarcació creixen un 87% en deu anys

GIRONA

Tesla, entre la promesa i la pràctica

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI
FIGUERES

Uns 800 inscrits a la Fira TreballemGI, que ofereix més de 200 llocs de treball

FIGUERES
economia

La zona euro supera la recessió tècnica

barcelona
economia

Els pagesos tallaran la frontera amb França el 3 de juny en una protesta “històrica”

barcelona
Estat espanyol

El Banc Santander pateix un ciberatac

Barcelona
economia

L’habitatge i l’alimentació estiren l’inflació d’abril i la situen al 3% anual

barcelona

Una quinzena de comerços volen traspassar el negoci per falta de relleu

BANYOLES

Els preus s’apugen set dècimes per l’alça de la roba, l’electricitat i els pisos turístics

GIRONA