Alzira rep 180.000 euros per a incentivar la creació de llocs de treball

L'Ajuntament invertirà els diners en el desenvolupament d'un pla adreçat als aturats que estan buscant ocupació L'Ajuntament invertirà els diners en el desenvolupament d'un pla adreçat als aturats que estan buscant ocupació L'Ajuntament invertirà els diners en el desenvolupament d'un pla adreçat als aturats que estan buscant ocupació

La Conselleria d'Economia, Hisenda i Treball ha concedit l'Ajuntament d'Alzira una subvenció, per un import de 180.000 euros, per al desenvolupament del pla Motiva't, adreçat als aturats que estan buscant faena. El programa està desenvolupant-se des de fa cincs anys i l'aportació d'enguany ha sigut qualificada pel regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, com un autèntic «revulsiu» econòmic en la inserció laboral dels alzirenys. El pla Motiva't va adreçat a un total de 75 persones perceptores de prestacions i les insercions previstes per a enguany són 27 amb una duració aproximada del programa que serà de 12 mesos.

L'arribada de la subvenció ha obligat l'Ajuntament a convocar un concurs públic per a la provisió de dos o tres tècnics d'orientació laboral perquè treballen en el desenvolupament del pla. També es fa necessària la contractació d'un o dos auxiliars administratius de la borsa de treball de l'Ajuntament. El termini de presentació d'instàncies finalitza el pròxim divendres 18 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Port de Barcelona

Primeres jornades de portes obertes

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona