Economia

Gastronomia

Guardons culinaris

El col·lectiu gastronòmic de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, La Cuina del Vent, va organitzar dilluns a Llers la festa anual Remena'm la cirera!, en reivindicació de la cirera de Llers i Terrades com a producte gastronòmic de qualitat de la comarca. En el marc d'aquesta festa es van lliurar guardons del col·lectiu per premiar el treball de professionals del sector: el Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany i l'empresa Collverd&Co. També es va distingir els restaurants Antaviana, Empòrium, La Rectoria, Els Pescadors i La Quadra.

epa



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Euríbor es dispara prop d’un punt al setembre fins al 2,233%, el nivell més alt des del 2011

Barcelona

Els ministres d’Energia de la UE acorden el primer paquet de mesures per rebaixar la factura de la llum

BRUSSEL·LES

Montero defensa que el paquet fiscal és de “sentit comú”

Madrid
economia

Hi haurà beneficis fiscals per a les rendes més baixes

El cost mediambiental del Bitcoin és similar al de la producció de carn

Washington

Corpinnat cull 5,7 tones de raïm

BARCELONA
Unió Europea

Acord per prorrogar 10 anys el règim d’accés dels pesquers a les aigües de la UE

Brussel·les

Unió de Pagesos demana solucions “urgents” pel camp

BARCELONA

Beneficis fiscals per a rendes baixes i pimes i augment de la pressió sobre grans fortunes

madrid