Torrent sorteja un bateig en globus per potenciar el comerç local

La campanya seguirà fins al 6 de gener i pretén potenciar l'economia local

Encadenats és el nom de la nova campanya de suport al comerç local que ha ideat l'Ajuntament de Torrent, amb que qualsevol veí pot guanyar una vista panoràmica del poble en globus aerostàtic i entrar en un sorteig de sis xecs regal per valor de 500 euros.

La campanya sorgeix com una iniciativa de suport comercial perquè els establiments de la ciutat recuperen el seu to econòmic habitual i procura que els torrentins entenguen les bondats de fer les compres a la ciutat en qualsevol dels segments comercials existents.

D'ací a uns quants dies, totes les famílies empadronades rebran una carta amb la targeta promocional que haurà de segellar en cada comerç adherit a la iniciativa i que es troben dividits en quatre grans sectors identificats pels quatre colors bàsics de la paleta de colors primaris.

Els ciutadans hauran d'acumular quatre compres en la seua targeta promocional per un valor mínim de cinc euros cada una i fer-les en un sector diferent cada vegada. Una volta completa la targeta, ha de depositar-se en els punts de recollida i demanar-ne una de nova per seguir participant en la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.