Economia

Joves emprenedors s'uneixen per compartir experiències i fer negocis

S'adrecen a nous empresaris amb l'objectiu de fer contactes a la comarca

La Pimec Joves del Maresme-Barcelonès Nord té poc menys d'un any de vida

Joves emprenedors es reuniran demà a partir d'un quart de set de la tarda a les instal·lacions del Tecnocampus de Mataró. És la presentació oficial de la Pimec Joves del Maresme i Barcelonès Nord, una associació sota l'aixopluc de la Pimec i que va néixer a principis d'any. “L'objectiu de la jornada és donar-nos a conèixer i que els joves empresaris de la comarca puguin establir una xarxa de contactes”, assegura el president de la Pimec Joves del Maresme i Barcelonès Nord, Marc Tarrés, de l'empresa AT Bussiness Assessors d'Arenys de Munt.

Un altre dels objectius de la trobada –en la qual també hi assistirà Miquel Camps, de la Pimec Joves de Catalunya, per donar suport a la iniciativa – són els serveis que pot oferir l'entitat a un jove emprenedor. “ De vegades podem ajudar a establir un model de negoci i aconsellar si és viable o no, perquè de vegades amb il·lusió i ganes no n'hi ha prou”, subratlla Tarrés.

Així, entre els serveis que pot oferir la Pimec hi ha la de deixar les seves instal·lacions per tal que els nous empresaris puguin fer les seves reunions o també se'ls pot assessorar per aconseguir finançament. En aquesta jornada, que es vol presentar no tant com un acte tancat sinó com un lloc de trobada, també es vol aconseguir una fita fonamental en l'actual món dels negocis: una xarxa de contactes que puguin ajudar als nous emprenedors a llançar la seva idea.

Entre els actes que proposa la Pimec Joves del Maresme i que es podrien fer en el futur, hi ha un tast de vins, de gin-tònics, o activitats esportives perquè tot es pugui fer en un ambient més distès entre els nous empresaris. “És cert que poden venir persones joves que ja són de la segona i tercera generació d'un negoci familiar, però, amb tot, els contactes s'agraeixen perquè et poden ajudar a relacionar-te amb algun distribuïdor”, diu Tarrés.

LA XIFRA

5
joves
impulsen Pimec Joves del Maresme amb l'objectiu de dinamitzar els contactes entre emprenedors.

Northweek, una gran història d'èxit

En la jornada que se celebrarà demà hi haurà espai per a una jove empresa de Cabrera de Mar, Northweek, que es dedica a fer ulleres de sol personalitzades i que té entre els seus seguidors Víctor Valdés o Marc Bartra. Els seus fundadors, Héctor Rey i Álex Huertas, explicaran l' experiència en una empresa que en poc més de dos anys factura més de tres milions i mig d'euros a l'any i que té una desena de treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona